Belt Hermes

daarvan niet aan Sahota kon worden toegeschreven, was er nog steeds 19.829 gesommeerd waarvoor ze had gestolen.

Sahota beweerde een onderzoeker dat een pinautomaatje dat ze had ontvangen om de voorraad bij te houden, de ATM-machine slechts 13.000 had gehouden in Belt Hermes plaats van de 25.000 die het had moeten bevatten.

te horen dat mensen die in zo'n positie werken '' moeten voldoen aan de hoogste gedragsnormen ''.

Tajinder Sahota kreeg Gucci Umhängetasche Herren Klein

Recorder William Mousley QC zei tegen Sahota: 'Het is geen twijfel voor u, en zeker voor uw gezinsleden, een tragedie dat u uzelf bevindt in de positie waarin u zich bevindt.

Toen ze werd ondervraagd, hield Sahota vast aan haar verhaal en zei dat ze had gebeld om het tekort in de buidel te melden, maar uit bewijsmateriaal bleek dat ze niet zo'n telefoontje had gepleegd.

postmeesteres gevangen gezet voor bijna stelen

Ze gaf ook toe dat ze valse boekhouding had gevoerd door documenten te vervalsen in het postkantoor van Jubilee Crescent, dat ze rende, door te laten zien dat er geld was toen dat niet het geval was.

Maar een CCTV-opname bij de geldcentrale van waaruit het zakje werd verzonden, bewees dat het het volledige bedrag bevatte. De controle bracht een tekort van 22.189 aan het licht en hoewel een deel Gucci Gürtel Bunt

Belt Hermes

Belt Hermes

Een postbode uit Coventry die bijna 20.000 had gestolen, werd 10 maanden gevangen gezet.

Uiteindelijk gaf ze toe dat ze het geld had opgenomen, wat ze zei dat ze aan verschillende dingen had Gucci Bag For Men

Sahota zei dat ze problemen had gehad met het terugbetalen van leningen die ze had afgesloten om het bedrijf te kopen, zei Scott, die voegde toe dat ze sindsdien 6.000 van het geld dat ze had gestolen heeft terugbetaald.

Belt Hermes

'Dat gezegd hebbende, weet ik zeker dat je je maar al te goed bewust bent dat mensen die in dergelijke rollen werken, moeten voldoen aan de hoogste gedragsnormen en als dat niet het geval is, valt het systeem stuk en verliezen mensen het vertrouwen in het postkantoor. ''

Belt Hermes

In juni vorig jaar voerden onderzoekers een audit uit bij het postkantoor van Jubilee Crescent, dat Sahota vorig jaar had overgenomen, omdat de twee cijfers niet klopten.

Sanjeev Sharma, verdedigend, zei: 'Haar beste punt is dat ze vanaf het begin schuldig pleitte.'

Belt Hermes

Hij voegde eraan toe dat Sahota 'verdrinkt in schulden' en 50.000 verschuldigd is aan de bank.

Belt Hermes

Belt Hermes

Belt Hermes

uitgegeven, waaronder het betalen van haar gemeentebelastingen, het terugbetalen van een lening en 'verschillende detailhandelsuitgaven'.

Sharma zei dat Sahota echt spijt heeft betoond en het gevoel heeft dat ze het postkantoor heeft laten zakken, haar klanten en personeel heeft laten zakken, haar familie heeft laten verslappen en zich heeft laten verslappen.

Belt Hermes

Sahota, 28, van Guardhouse Road, Radford, Coventry, had zich schuldig gemaakt aan het kroonhof in Leamington om afgelopen juni 19,829 te stelen van het postkantoor.

Officier van justitie Richard Scott zei dat sub postmasters een terugkeer moeten voltooien die het contant geld en de voorraad ter plaatse elke vier of vijf weken toont, en het wordt gecontroleerd tegen een geautomatiseerd systeem.

Belt Hermes

Belt Hermes

Echte Hermes Riem Dames

Hermes Birkin Tassen Prijs

Gucci Tasche Damen 2017
Hermes Birkin Tas Prijs

Tas Hermes Birkin Mini Croco

Backpack Bottega Veneta

Hermes Riem Heren Prijs

Gucci Marmont Matelasse
Gucci Handyhülle S7 Edge
Hermes Telefoonhoesjes

Gucci Rucksack Gebraucht
Echte Hermes Tas

Riemen Van Hermes

Hermes Kelly Portemonnee

Gucci Umhängetaschen Für Männer

Home / Belt Hermes