Tas Hermes Premium

van First Nations.

dat First Nations ook aan het onderzoek zou moeten deelnemen, voordelen zouden moeten worden geschetst, en er zou een focus moeten zijn op het gemeenschappelijke karakter van rechten.

Tas Hermes Premium

'De kwestie van traditionele kennis is een zeer gevoelige kwestie voor First Nations,' zei Audet. 'Vanwege het belang ervan, brengen First Nations de kwestie van de traditionele kennis ter sprake bij verschillende regeringen en internationale organisaties zoals het (secretariaat van de) conventie over biologische diversiteit en de World Intellectual Property Organization.'

Onderzoek is niet altijd 'wederzijds voordelig' geweest

Tas Hermes Premium

Tas Hermes Premium

Eenmaal gepost worden commentaren het eigendom van Wawatay News. Wawatay News behoudt zich het recht voor om deze opmerking op enigerlei wijze in de toekomst te publiceren of te gebruiken voor online gebruik, in gedrukte vorm en door andere media naar goeddunken van Wawatay News.

sociaal werk bij Lakehead University, over het verbeteren van het levenseinde in First Nations Communities: de perspectieven en ervaringen van First Nations Communities in Northwestern Ontario.

De goedkeuring van opmerkingen zal ook worden onderworpen aan relevantie, wetten van laster en goede smaak.

'Zoals u weet, was de relatie tussen First Nations en onderzoekers in het verleden nogal wankel', zegt Carol Audet, directeur van landen en hulpbronnen van Nishnawbe Aski Nation tijdens haar presentatie over Bridging the Aboriginal Community / Researcher Divide: Forging een wederzijds voordelige relatie.

Tas Hermes Premium

Onderzoek in Aboriginal gemeenschappen was de focus 18 februari op Lakehead University 's Aboriginal Research and Innovation Day.

Audet werkt sinds oktober 2010 samen met Peggy Smith, assistent-professor aan de faculteit Natural Resources Management van Lakehead.

Tas Hermes Premium

Smith heeft de verklaring van de Verenigde Naties over de rechten van inheemse volkeren aan de orde gesteld en daarbij het beginsel van voorafgaande, volledig geïnformeerde toestemming genoteerd.

Tas Hermes Premium

Tas Hermes Premium

Audet Tas Hermes Premium zei dat First Nations het onderzoeksproces niet vertrouwt omdat de resultaten in het verleden niet wederzijds voordelig waren. Ze zei ook dat onderzoek niet mag worden uitgevoerd zonder de toestemming Gucci Rucksack

Tas Hermes Premium

'First Nations moeten volledig op de hoogte zijn van het onderzoek dat gaande is in hun gemeenschap,' zei Smith, eraan toevoegend Gucci Handyhülle Blume

Audet zei dat First Nations ook problemen heeft met onderzoek door milieuorganisaties die verschillende agenda's hebben van First Nations.

'Mijn passie in palliatieve zorg was het gevolg van het verlies van een zeer goede vriend van mij,' zei Prince. 5

Holly Prince, een onderzoeksmedewerker bij het Center for Education and Research on Aging Health (CERAH) van Lakehead, gaf een presentatie met Tom Grinnell, CERAH's Aboriginal community facilitator en Mary Lou Kelley, CERAH onderzoeksfiliaal en professor in Gucci Handtasche Herren

Tas Hermes Premium

Vorig verhaal: Pelican viert winter

Tas Hermes Premium

Volgend verhaal: energie besparen gemakkelijk gemaaktAlle opmerkingen die worden ingediend bij Wawatay News Online moeten een correcte naam, locatie en e-mailadres van de gebruiker bevatten. Wawatay zal geen reacties goedkeuren zonder de vereiste informatie.

Tas Hermes Premium

Hermes Shop Riem

Gucci Tasche Rosa
Hermes Iphone 6 Hoesje

Hermes Portefeuilles

Bottega Veneta Shopper

Gucci Rucksack Schwarz
Hermes Birkin

Gucci Handtasche Weiss
Model Tas Miu Miu

Tas Bottega Veneta Mini

Tas Hermes Birkin Togo Premium

Gucci Umhängetaschen
Hermes Birkin Tassen

Gucci Iphone 7
Hermes Portemonnee Heren

Home / Tas Hermes Premium