Budget opknapbeurt voor je auto

auto beurt

Ben je helemaal uitgekeken op je auto en wil je een keer wat anders? Maar is je budget niet hoog genoeg voor een nieuwe auto? Vrees niet! Er zijn genoeg manieren waarop je je auto een frisse look kan geven met een klein budget. Die lees je in deze blog.

Autostickers

Als je weet dat jij iemand bent die gauw op één uiterlijk is uitgekeken, zijn stickers ideaal. Stickers zijn namelijk goedkoop en makkelijk te verwijderen als je erop bent uitgekeken. Er zijn heel veel verschillende designs, kleuren en maten stickers, dus voor ieder wat wils. Maak het zo gek als je wil, want je kan ze toch makkelijk verwijderen. Naast makkelijk verwijderen, is het makkelijk zelf aanbrengen van autostickers ook een voordeel, want dat scheelt in de kosten.

Ander kleurtje

De kleur is misschien wel het belangrijkste aspect van het uiterlijk van je auto. Een nieuwe kleur kan je auto dus een hele nieuwe look geven. Een manier om zelf de kleur van je auto te veranderen is Spraydip. Hiermee breng je met een spuitbus een beschermend kunststof laagje aan op de buitenkant van je auto. Dit is vaak veel goedkoper dan het laten wrappen van je auto, omdat je het makkelijk zelf kan doen. Mocht het veranderen van de kleur van je hele auto je toch net iets te ver gaan, maar wil je wel een een klein deel ervan aanpakken? Dan kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen je velgen te spraydippen.

Ramen tinten

Met speciale folie kan je je ramen een andere tint geven, wat de inzittenden meer privacy biedt. Daarnaast is het tinten van je ramen een goed idee als je je de waardevolle spullen die in je auto liggen wil beschermen. Omdat inbrekers niet kunnen zien wat er allemaal in je auto ligt, zullen ze jouw auto overslaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.