Elektrische scooters, voor een beter milieu

elektrische scooter

Elektrische scooters zijn tegenwoordig erg aan het groeien en dat is maar goed ook. Elektrische scooters zijn erg goed voor het milieu door het niet uitstoten van schadelijke stoffen. Dat is al lekker meegenomen bij de aanschaf van een elektrische scooter. Bij Polderscooter vind je een groot assortiment aan elektrische scooters.

In dit artikel ga ik je meer vertellen over elektrische scooters, wat precies de voordelen daarvan zijn en hoe het allemaal in zijn gewerkt gaat.

De voordelen van een elektrische scooter

Elektrische scooters dragen bij aan een beter milieu en de werking blijft het zelfde als een ´normale´ scooter. Het verschil is dat elektrische scooter niet langs het tankstation hoeven om bij te tanken maar je het kan opladen bij je thuis. Dan is voor veel mensen al een voordeel. Nu is er over dit onderwerp bij aardig wat mensen nog wel eens een twijfel of de accu´s van de elektrische scooter wel lang mee gaan, dat niet je niet elke 20 minuten je scooter moet opladen. Dat is niet zo! Elektrische scooter van Polderscooter.nl gaan ongeveer 60 tot 70 kilometer mee. Dat is net zo lang als een scooter die rijdt op brandstof. Het opladen kan heel makkelijk via een stopcontact. Het opladen duurt gemiddeld gezien 2 tot 3 uur, dit is wel langer dan tanken maar het effect is vele male beter.

Nog een bijkomend voordeel is dat de elektrische scooter muisstil zijn. Ga je dus vaak vroeg in de ochtend naar je werk en wil je niet iedereen in je straat wakker maken, dan is een elektrische scooter zeker een aanrader. Nog een voordeel en dus nog een reden om overstappen naar een elektrische scooter is de onderhoud aan de scooter. En normale scooter die niet op elektriciteit rijdt heeft veel onderdelen zoals een carburateur, luchtfilter of een cilinder. Dit is voor mensen die het leuk vinden om te knutselen aan de scooter prettig, maar voor vele kan dit een hoop gedoe opleveren. Hoe meer onderdelen je aan je scooter hebt, hoe groter de kans dat iets kapot gaat. Voor de meeste mensen is dit vaak een probleem, maar daar kan Polderscooter.nl je altijd bij helpen!

Kijk gerust even op www.polderscooter.nl voor het aanbod en meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *