Nissan Qashqai perfect voor de familie in de stad

Het automerk Nissan is ontstaan in 1933 in Japan. De autofabrikant heeft zich altijd gepresenteerd als een merk dat in staat is om sportieve wagens te maken met betrouwbaarheid waar je op aankunt. Hierbij zijn de modellen Skyline, Prairie en Micra niet te vergeten. Nissan kenmerkt zich door nieuwe technische snufjes snel te implementeren zodat de wereld kan meedelen in de voortgang van techniek. 

Zo zit ook de Nissan Qashqai vol met technische hoogstanden die je niet wilt missen en maakt dat deze auto wellicht jouw nieuwe wagen wordt. De auto is ontworpen voor mensen die veel in de stad rijden of wonen en ook een auto willen met een sportief en subliem uiterlijk. De stijlvolle SUV zorgt voor ruimte in de kofferbak waar alle hockeysticks van je kinderen kunnen liggen naast de boodschappen en tegelijkertijd kunnen ze de benen kwijt als ze op de achterbank zitten.

Naast ruimte en looks wordt er ook veel aandacht besteed aan veiligheid, want niets is zo belangrijk aan een auto als de mate van veiligheid. Voor jezelf en voor de mensen om je heen. De nieuwe technieken moeten het leven niet alleen makkelijker maken, maar ook veiliger. Zo kunnen nieuwe Qashqai modellen worden uitgerust met een parkeerhulp, intelligente cruise control en rijbaan interventie. De rij assistentie is natuurlijk niet ter vervanging van je eigen oplettendheid, maar biedt zeker meer veiligheid.

Een auto heb je niet alleen voor je gezin om van hot naar her te taxiën. De Nissan Qashqai is ook geschikt voor de harde werkers die kilometer maken of voor een roadtrip door Europa met je geliefde. Gelukkig worden nieuw gelanceerde modellen bijna jaarlijks voorzien van nieuwe en zuinigere diesel- of benzinemotoren die jouw kilometers lang over het asfalt laten gaan. En sinds kort is er ook een volledig elektrische variant verkrijgbaar om duurzaam de wereld te ontdekken.  

Zijn er dan geen negatieve punten te ontdekken aan deze auto? Natuurlijk wel, sommigen trekken de bouwkwaliteit van de Qashqai in twijfel, maar ook hier wordt stevig gewerkt aan verbeteringen. Daarnaast blijft het een familiewagen en zal je het niet van een Ferrari winnen met optrekken. Toch is de Nissan Qashqai een auto die je zeker moet overwegen. Doordat hij wordt aangeboden met vele losse opties om te kiezen kun je het model helemaal naar je hand zetten tegen een zachte prijs, veel veiligheid en ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *