Op de fiets door Nijmegen

Ben je woonachtig in Nijmegen maar zie je eigenlijk te weinig van de natuur? Pak dan eens wat vaker de fiets. Want al fietsend zie je zoveel moois in de stad. Fiets bijvoorbeeld over de glooiende heuvels of langs de prachtige wijngaarden met uitzicht op de rivieren. Stap een fietsenzaak in Nijmegen binnen en kies jouw ideale fiets en ontdek zo de mooiste stukken van bijvoorbeeld de Vierdaagse-route eenvoudig op de fiets! 

Ook minder vitaal het ideale vervoer

Ben je slecht ter been of niet goed in balans?  Dan kun je kiezen voor een elektrische driewieler. Deze biedt stabiliteit die een gewone tweewielfiets niet biedt. Op een driewieler is het zo goed als onmogelijk om uit balans raken, zelfs niet als je langzaam fietst. Een driewielfiets valt ook niet om als je tot stilstand komt en zorgt ervoor dat je zo gemakkelijk op- en afstappen.  Of ga voor een e-bike. Een e-bike geeft veel vrijheid en zorgt voor veel mensen voor een extra steuntje in de rug tijdens hun fietsplezier. Zo leg je met een e-bike gemakkelijk langere afstanden door heuvelachtig gebied af. Werk en woon je in de binnenstad? Ook dan heeft een e-bike veel voordelen. Je hoeft minder te zoeken naar een parkeerplaats dan met een auto en je bespaart bovendien  brandstofkosten. En laatste maar zeker niet het minste voordeel is dat je fysieke conditie en mobiliteit vooruit zullen gaan!

Vind jouw perfecte fiets

Of ga voor een veelzijdige stadsfiets, ideaal voor dagelijks gebruik. Dankzij de vele diverse soorten stadsfietsen is er voor iedereen wel een geschikt model te vinden. Fiets je bijvoorbeeld alleen in het drukke centrum? Dan heb je een ander type fiets nodig dan als je juist veel kilometers buiten de stad aflegt. Maar of je nou van de prachtige binnenstad van Nijmegen en haar bijzondere bezienswaardigheden wilt genieten of juist van de natuur, op de fiets zie je meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *