Tesla model 3 leasen

De Tesla is niet meer weg te denken uit het straatbeeld tegenwoordig. Overal waar je komt zie je wel een Tesla rijden of staan. Zou u zelf ook wel in zo’n mooie, stoere en superveilige Tesla model 3 willen rijden? En voor welke kleur zou u dan gaan, voor een zwarte matte kleur of opvallend rood? En heeft u al nagedacht over de bekleding? Dit zijn maar een paar opties van de vele die u heeft wanneer u een Tesla model 3 gaat leasen. Ook technisch gezien zijn er veel opties mogelijk.

Veilig en van alle gemakken voorzien

Tesla model 3 is een zeer veilige auto. Hij is meerdere malen getest en bij een crashtest van het dak kwam naar voren dat zelf de volledig glazen daken zeer veilig zijn. Tesla model 3 gaat in 3,4 seconden van 0 naar 100 km per uur. Tanken hoeft niet meer als u een Tesla model 3 heeft. De auto is namelijk volledig elektrisch. Binnen 1 nacht is de batterij weer volledig opgeladen. Ook onderweg kunt u makkelijk uw auto opladen bij ieder openbaar oplaadpunt of met het oplaadnetwerk van Tesla. Momenteel zijn er wereldwijd al meer dan 17.000 oplaadpunten en iedere week komen er nieuwe oplaadpunten bij. Op 1 batterijlading kunt u 530+km rijden. Tesla model 3 beschikt over geavanceerde Autopilot-functies voor veiligheid en comfort. Om het rijden voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Autopilot is de toekomst van het autorijden. Door de verschillende camera’s heeft u aan alle kanten buiten de auto zicht. 

 

Tesla model 3 een moderne auto

Tesla model 3 beschikt over een volledig glazen dak. Waardoor de auto zeer ruimtelijk aanvoelt. En u kunt zowel uw smartphone als autosleutel gebruiken om de auto te ontgrendelen. Ook beschikt de Tesla model 3 over een centraal touchscreen van 15 inch. Kort gezegd voldoet Tesla model 3 aan alle eisen waaraan een moderne auto in deze tijd aan moet voldoen. De auto ligt erg stabiel op de weg. Dankzij de elektrische aandrijving heeft men veel mogelijkheden om dingen aan te passen. De auto heeft onder andere een laag zwaartepunt waardoor de balans beter is en de Tesla model 3 een betere wegligging heeft. 

 

Wilt u ook een stoere auto rijden met een strak design

Wanneer u een Tesla model 3 wilt leasen zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Via elektrischeautolease.nl kunt u al veel van uw wensen invullen en kunt u ook zien welke opties er zijn voor het leasen van een Tesla model 3. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen. Komt u er zelf niet meer uit de hoeveelheid opties en keuzes die er zijn bij het leasen van een Tesla model 3? Ons personeel staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.