Vakantie naar Texel

Samen met mijn vrienden groep hebben wij een weekend weg geboekt naar Texel. Wij gaan met 4 jongens vanuit Enschede naar Texel toe. We gaan van vrijdag ochtend tot zondag avond. Doordat wij zondag avond pas teruggaan hebben wij besloten om met het openbaar vervoer te gaan. Hierdoor worden wij allemaal thuis opgehaald door taxi Enschede. Deze brengt ons allemaal met bagage naar het centraal station. Vervolgens gaan wij met de trein naar Hoorn en gaan wij daar met een bus naar de boot. 

Aankomst op Texel

Op Texel hebben wij een aantal supergave activiteiten gepland staan. We gaan de zonsondergang bekijken in het noorden van Texel op de witte stranden, waarna we de avond gaan afsluiten bij een beachclub. Wel hebben wij hiervoor een taxi nodig dus hebben wij taxi Texel opgezocht en kwamen wij uit bij TXcab. Deze taxi houden wij in ons achterhoofd om de rest van de vakantie te gebruiken omdat hij het goedkoopste was. De volgende dag willen wij met zijn 4en een fietstocht maken. Texel staat erom bekend dat je er ontzettend mooi kan fietsen. Er zijn wel tot 140 kilometer aan fietspaden op Texel. Meer dan genoeg opties dus voor een leuke fietstocht met onderweg een lekker pilsje. We willen naar de vuurtoren fietsen om vanaf daar van een prachtig uitzicht over Texel te genieten.

dorpsbezoek

We zijn de volgende dag naar Den Brug gegaan en hebben hier heerlijk door de straten van de hoofdstad van Texel geslenterd. Wij zijn hebben daar heerlijk op een terrasje geluncht en een ijsje gehaald. Daarna zijn we het terras opgegaan en hebben we heerlijk een paar drankjes met elkaar gedaan. Nadat we klaar waren kwam Martin van TXcab ons weer ophalen. 

Surfen

De laatste dag zijn wij heerlijk naar het strand gegaan en hebben wij met 25 graden heerlijk ontspannen gerelaxt op het strand alvorens wij weer naar huis zijn gegaan. We hebben een fijn en goed weekend gehad en we zijn weer helemaal ontspannen teruggekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *